Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Kistos

Kistos Nederland

is de Nederlandse dochteronderneming van Kistos Plc, een onafhankelijk energiebedrijf dat zich richt op koolstofarme, low-impact ontwikkelings- en productiemogelijkheden van aardgas energieopwekkingsprojecten. De activa van het bedrijf omvatten belangen in de Nederlandse en Britse Noordzee en het Noorse continentale plat.

Onze rol in de energietransitie

De wereld moet overstappen van fossiele brandstoffen, zoals steenkool, naar duurzamere energiebronnen. Dit is niet eenvoudig, maar Kistos is een energiebedrijf dat de Net Zero 2050-agenda volledig omarmt. Ons uitgangspunt is deel uit te maken van de energietransitie door gas te produceren met een zo laag mogelijke koolstofvoetafdruk. De productie van aardgas zal van cruciaal belang zijn voor de overgang van Europa naar een koolstofarme toekomst, dus onze aanpak omvat het vergroten van onze reserves en productiecapaciteit van aardgas met lage scope 1- en 2-broeikasgasemissies. Kistos NL2 produceert al met trots gas in de Noordzee via het onbemande Q10-A-platform, dat wordt aangedreven door windturbines en zonne-energie om de koolstofvoetafdruk te minimaliseren.

Ons groeiende portfolio

We bouwen actief aan een opwindende portefeuille van activa in het westelijke deel van Europa met een sterke focus op het ontwikkelen van bestaande activa en het verkennen van nieuwe kansen.

Om dit te bereiken, zijn we voortdurend op zoek naar uitstekende kandidaten die dezelfde waarden hebben als wij. We willen het allerbeste personeel uit de industrie aantrekken en behouden om ons succes tot nu toe te blijven waarmaken.

Naarmate het bedrijf groeit en ons portfolio zich uitbreidt, zullen we specifieke spannende kansen bieden voor teamspelers op alle niveaus.

We zijn op dit moment niet actief op zoek naar andere functies, maar we hebben normaal gesproken een voortdurende interesse in het zien van de beste CV’s voor:

  1. Productie Geologen
  2. Geofysici
  3. Petrofysici
  4. Productietechnologen
  5. Petroleum Economen
  6. Reservoir ingenieurs

Als je meer dan 10 jaar ervaring hebt in de energiewereld en denkt dat je hebt wat nodig is om lid te worden van een van de snelst groeiende exploratie- en productiebedrijven in continentaal Europa, laat het ons dan weten.

Neem dan contact op met: info-nl@kistosplc.com

Alle vragen en aanvragen worden met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld.
(Geen agentschappen alstublieft)

Back To Top